Hírek — 2021.03.12. at 15:41

Halottas autót lopott

by

A salgótarjáni rendőrök a 21 éves férfit elfogták, az eltulajdonított értékeket lefoglalták, azokat a sértettek részére visszaadták. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 21 éves etesi lakos ellen.

Hirdetés – Kharón Temetkezés Budapest

A férfi 2021. március 9-én 21 óra 45 perc körül Salgótarjánban a kórház udvarán lévő egyik temetkezési vállalkozás tulajdonát képező gépkocsit a benne hagyott indítókulccsal elindította, és azzal Salgótarjánból Karancsaljára közlekedett. A településen a szakszerűtlen használat miatt a jármű meghibásodott és megállt. Ezt követően a gyanúsított a gépkocsiból az indítókulcsot és a vállalkozás alkalmazottjának táskáját, az abban lévő készpénzzel, bankkártyával és okiratokkal, elektromos cigarettával együtt eltulajdonította.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, az eltulajdonított értékeket tőle lefoglalták – írta a police.hu

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .