Temetés élő közvetítése családtagok rokonok számára

2003 óta a hozzátartozók szolgálatában

Az online temetésközvetítés. Több ok is lehet arra, hogy ha valaki nem tud  elmenni a szertartásra, de fontos számára, hogy elbúcsúzhasson barátjától, rokonától. Ez lehet a távolság, egészségügyi probléma, vagy csak maga az időpont. Ilyenkor segít a technika. Szolgáltatásommal megoldható, hogy ha nem is tud ott lenni személyesen, de egy kicsit közelebb érezze magát ezzel a lehetőséggel és ne csak fotón, vagy egy később megnézhető felvett videóanyagon láthassa távolabbi hozzátartozójának Utolsó Útját.

A 21. század technikája és az internet lehetőséget biztosít ennek áthidalására. A szertartás megtekintését igénylők számára egy zárt csoport létrehozásában – meghívással – lehetőség nyílik az eseményt végig kísérni. Kérem, ha többet szeretne a a szolgáltatásról megtudni, keressen meg a +36 20 456 8680-as telefonszámon, vagy írjon az idaroldpeter@gmail.com címemre. Visszahívom.

“Életünk e világon véges, végére már csak a számvetés marad. Aki döntfelettünk áll, s kezében vagyunk mindannyian “

(Arold Péter).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .