TANEXPO Bologna

TANEXPO 2024 Bologna

Pár nap és elkezdődik Bolognában a világ elsőszámú kegyeleti kiállítása, a TANEXPO. A rendezvényre 57 országból 10.000 látogató érkezik a három nap alatt, hogy megtekinthessék a 23.000 m2 kiállítási területen felállított 200 kiállítói standot. Magyarországot a Karsol Kft. képviseli kiállítóként.

A TANEXPO több mint 30 éve az Olaszországban készült termékek és a legjobb nemzetközi kegyeleti kellékek referenciapontja. Az újdonságok, a legmodernebb technológiák bemutatóhelye, ahol a résztvevők naprakész információkat szerezhetnek a legújabb piaci trendekkel kapcsolatban.

Három nap alatt művészeti kiállítások, bemutatók és oktatási programok, konferenciák és workshopok kerülnek megrendezésre nemzetközi és olasz szakértők részvételével, mindemellett pedig az iparági szereplők komoly üzleteket is köthetnek a kiállítás ideje alatt. A minőség, a képzés, az innováció és a kézműves megoldások exkluzív bemutatója a kiállítás, immáron több, mint 30 éve. A közel 200 kiállító közül 30% érkezik Olaszországon kívülről 2024-ben, közöttük egyedüli magyar résztvevőként a Karsol Kft. is részt vesz a bolognai rendezvényen. Az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartestület (OTEI) szakmai utat szervezett a helyszínre, de bárki által szabadon látogatható a rendezvény. A Ryanair közvetlen járatot működtet Budapest és Bologna között.

A teljes cikk


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .