Kegyhelyet állítanának Kóbor Jánosnak a Balaton partján

Fát ültetnének, oszlopot állítanának és sétányt neveznének el Kóbor János emlékére. A Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere mesélte el, hogy Balatonaliga egyik csendes sétányán képzeli el a kegyhelyet.KAPCSOLÓDÓ

Puskás Ferenc és Grosics Gyula mellett lehet Kóbor János sírhelye

Hamvai egyik részét végakarata szerint a Balatonba szórják, a másik részét pedig a bazilika altemplomában kap majd helyet.

Trunkos választása azért is esett a tóparti településre, mert Kóbor a nyarakat itt töltötte, hogy családjával vitorlázhasson. Egyébként a zenész hamvait kettéosztották és az eddig el nem szórt felétől a Balatonban vennének végső búcsút.

A szakember úgy látja, hogy Kóbor János halálával az Omegának is vége, így méltóképpen búcsúztatná mindkettőt. 

–   Kitaláltam viszont, hogy lehetne egy Kóbor János sétány Balatonaligán, ahol Mecky a nyarakat vitorlázással töltötte.  Ha sikerül akkor az elképzelésem az, hogy egy csendes balatonaligai sétány Kóbor János nevét kapja, majd, a közepén egy oszlopot állítunk fel, rajta nemes egyszerűséggel egy omega jellel. Persze, az sem kizárt, sőt örülnénk neki, hogyha fát is tudnánk ültetni Mecky emlékére – tette hozzá a menedzser. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .