Dabas – Az Év Vállalkozója-2022-es díj

Forrás :

Amire büszkék vagyunk!

„Ha azért dolgozol, hogy legyen egy életed, akkor vagy egy új dologra, vagy egy új életre van szükséged…”

….ez is lehetne életének mottója Márton Péterné Iványi Zsuzsannának, aki két év csúszással idén márciusban átvehette a Dabas Város által adományozott, ”Az Év Vállalkozója-2022-es díját!

Korábban egy hosszabb riport kapcsán már megismerhették az oldalunk követői, olvasói Márton Péterné Iványi Zsuzsannát, ahogy a helyiek ismerik „Zsuzsit” az ELOHIM Kegyeleti szolgálat Dabasi kirendeltségének vezetőjét. Ám ahogy a felvezető gondolat is sugallja, Zsuzsa életútja és munkássága sokkal színesebb annál, hogy most e jeles esemény kapcsán röviden ne emlékezzünk meg róla.

Zsuzsit, ha egy mondattal kellene jellemeznünk akkor ő lenne a legjobb szinonimája „a jég hátán is megél” szólásnak. Életútját számos sikeres tevékenység kísérte, kezdve a magas minőséget és szolgáltatást nyújtó „Lakáskultúra” nevet viselő lakberendezési üzletével, majd a lakberendezési igényekből születő, azokat kiegészítő, s végül önállóvá válva is több, mint 20 évig folyamatosan üzemelő, képzőművészeti alkotásokat bemutató és azokat forgalmazó galéria sikeréig. Amely galéria nem csupán saját családjának, de számos képzőművésznek is tisztességes megélhetést tudott nyújtani. Ezen munkássága révén nem csupán a közönség kapott lehetőséget a kultúra, a művészet megismerésére, de több tehetséges alkotó is elindulhatott a pályáján, s van aki, a ma már nemzetközi ismertségét és magas nívójú művészeti díjait is annak köszönheti, hogy első nyilvános alkotói szárnypróbálgatásait Zsuzsi hittel és bizalommal egyengette.

A galéria időszakával egy időben egy újabb üzleti terület „meghódítását” vette célba amelyben ismét sikerrel vett minden akadályt, a ma is működő Virágüzlete méltán lett a környék egyik legismertebb „minden alkalomra, alkalomhoz” illő virággal, koszorúval szolgálni tudó vállalkozása. S ha virág, akkor nem csupán öröm, boldogság és szerelem…de bizony kegyelet is, kegyeleti szolgálat, és szolgáltatás. Így kapcsolódott össze és vált mára már mondhatni családivá kapcsolatunk Zsuzsival! S hogy mennyire sikeres a már évtizedes kapcsolat? Erre legyen válasz a most átvett és méltán kiérdemelt díj. A díj, amely nem csupán a látható sikerek, de a siker mögötti családi összefogás, támogatás minőségének mércéje is.

Fotó-Elohim Kft: A díjátadó és Zsuzsi Dabasi üzletének bejárata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .