Halotti smink

Búcsúztatóra való felkészítés az elhunyt számára

Engedjék meg hogy bemutatkozzam.

Utcza Beatrix vagyok,sminkes. Szépségtanácsadó okj képzésen vettem részt,mely iskolai végzettséggel 2021 március 12.-től profi  sminkmesterként vállalhatok  munkát.

A sminkmesteri munka sokoldalú alkotói tevékenység. A temetkezéskor folytatott sminkelés különleges, minden személy egyedi. A búcsúztatásra való felkészítés pedig nagy bizalmat igényel.Tekintettel arra, hogy a nyitott koporsós temetésen az elhunytat reprezentatív állapotban ravatalozzák fel úgy gondolom, egy ízléses, konszolidált  sminkkel meg tudom adni a Végső Tiszteletet az elhunytnak, illetve  a hozzátartozóknak. Munkámat empátiával végzem, hogy a gyászoló hozzátartozók megelőlegezett bizalmára rászolgáljak míg Ők elmélyülten gyászolnak.

Szakmám gyakorlására igényes vagyok, hogy a családtagok méltó körülmények között tudjanak búcsút venni hozzátartozójuktól.
Ilyen típusú sminkelésnél természetesen a Covid szabályokat tiszteletben tartva maszkban, kesztyűben dolgozom kézfertőtlenítővel és egyszer használatos ecsetekkel-szivaccsal. Gödöllőn lakom. Természetesen vállalnék munkát Gödöllőn, környéki városokban illetve Budapesten bármelyik kerületben, vonzáskörzetébe.
Elérhetőségem: 06 20 417 1443
Tisztelettel, Utcza Beatrix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .