FIAT IFTA Nemzetközi Temetkezési Konferencia és Kiállítás

A mögöttünk álló néhány nehéz év alatt nagyon lecsökkentek a személyes szakmai találkozók, konferenciák, kiállítások, holott a mi szakmánkban ezek mindig várt események voltak. Épphogy megszelidült a koronavírus, újabb regionális kihívással küzd Európa és a Világ.

A temetkezési világszervezet, a FIAT IFTA tagjai is – hasonló megfontolásokból – arra jutottak, hogy két év kihagyás után megrendezik az éves nagyrendezvényüket, mely hagyományosan közgyűlésből és nemzetközi konferenciából áll.

Az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartestület (OTEI), mely Magyarországot képviseli a FIAT IFTA nemzetközi temetkezési szervezetben megpályázta a rendezés jogát, és több világváros ellenében sikeresen elnyerte azt. Soha nem volt még Kelet-Európában ilyen rendezvény, így Budapest és az OTEI most először debütál házigazdaként, vendégül látva az öt kontinens meghatározó temetkezési és az ezzel összefüggő háttéripari cégeit.

A nemzetközi rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy megismerjük egymás szakmáját és megvitassuk kérdéseinket, tapasztalatainkat.

A háromnapos nemzetközi rendezvényen – melyet egy szakmai kiállítás kísér – lehetőség van, hogy a magyar temetkezési szakemberek is részt vegyenek, sőt számukra 2022. június 17-én létrehozunk egy igazi magyar napot, ahol egy kerekasztal beszélgetésekkel tarkított konferenciát szervez a házigazda OTEI, partnerként és társzervezőként bevonva a MATESzSZ és az MTFE tagjait, vezetőit is.

Magyar konferencia: 2022. június 17.
a konferencia regisztrációhoz kötött

Szakmai kiállítás: 2022. június 16-17.
a kiállítás INGYENESEN látogatható

19130FIAT IFTA Nemzetközi Temetkezési Konferencia és Kiállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .