Hírek — 2022.01.15. at 23:02

Az elmúlt egy évben 12 százalékkal drágult a temetkezés

by

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány nyerészkedik a “világrekorder halálozáson” azzal, hogy meghagyta a temetkezések 27 százalékos áfáját  – közölte az ellenzéki párt elnökségi tagja szombati online sajtótájékoztatóján.

    Ráczné Földi Judit kifejtette: az elmúlt egy évben 12 százalékkal drágult a temetkezés: míg 2020-ban 189 ezer forintot kellett fizetni a legegyszerűbb temetésért, addig tavaly év végén ugyanezért már 212 ezer forintot.

Szponzorált tartalom

Online temetésközvetítés Ha szeretné, hogy azok is ott legyenek, akik akkor nem tudnak

  • 2003 óta a hozzátartozók szolgálatában
    by onlinetemetes on 2020.04.22. at 08:35

    Online temetésközvetítés Több ok is lehet arra, hogy ha valaki nem tud  elmenni a szertartásra, de fontos számára, hogy elbúcsúzhasson barátjától, rokonától. Ez lehet a távolság, egészségügyi probléma, vagy csak maga az időpont. Ilyenkor segít a technika. Szolgáltatásommal megoldható, hogy ha nem is tud ott lenni személyesen, de egy kicsit Read More →


    Ebből az összegből 50 ezer forint csak az áfa, vagyis ha a járványban elhunytak családjai mind a legolcsóbb temetést választották, az állam akkor is közel kétmilliárd forintot keresett a gyászoló családokon – mondta a DK politikusa.

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .