Ismerjük meg a Somogy Temetkezési Kft.-t

A jelenleg 67 főt foglalkoztató társaság jogelődje először Kaposvári Temetkezési, majd később Somogy Megyei Temetkezési Vállalatként 1949-ben kezdte meg tevékenységét. Fokozatosan az egész megyére kiterjedő tevékenységű szervezet a temetkezési szolgáltatás teljes körét végezte. A rendszerváltást követően lehetőség nyílt arra, hogy a vállalati struktúrát a tulajdonosok gazdasági társasággá alakítsák át. A Somogy Temetkezési Kft.-t 1994. január 1-jével hozta létre a Somogy Megyei Közgyűlés, Kaposvár Megyei Jogú Város Képviselő-testülete, Barcs, Balatonlelle, Balatonszárszó, Csurgó, Marcali, Nagyatád, Tab települések Képviselő-testületei, valamint a dolgozók által létrehozott Somogy Megyei Kegyeleti Egyesület abból a célból, hogy Somogy megye településein a teljes körű temetkezési szolgáltatást, megbízási szerződések, és a temetkezési törvény követelményei szerint ellássa.
A Kft. tevékenységi köre a temetkezési, kegyeleti szolgáltatások teljes köre, valamint a kellékértékesítés, hazai- és külföldi halottszállítás. A műkő- és márványüzem a megrendelők legszélesebb igényeit ki tudja elégíteni. A kripták al- és a felépítményeinek az elkészítését szakszerűen, rövid határidőre vállalja. Új szolgáltatásként 2002-ben megkezdtük – a kertészet létrehozásával egy időben – a virágértékesítést, a sírgondozást és a parképítő tevékenységet.
A Kft. telephelyei Kaposváron, Balatonlellén, Balatonszárszón, Csurgón, Marcaliban és Nagyatádon találhatók, a megye további 21 településén 14 temetkezési lerakatot működtet és 48 temetőt üzemeltet. Valamennyi kirendeltségen biztosítottak a feltételek a teljes körű temetkezési szolgáltatás végzésére.
A Kft. tulajdonosai: Kaposvár, Marcali, Nagyatád, Csurgó, Balatonlelle, Balatonszárszó önkormányzatai és a dolgozókat képviselő Somogy Megyei Kegyeleti Egyesület.
10240Ismerjük meg a Somogy Temetkezési Kft.-t

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük