Fekete Rózsa Bt.

A Fekete Rózsa Bt. 1992-ben alakult. Vezetõje és tulajdonosa Doma György okleveles kertészmérnök, virágkötõ.
A fõ tevékenységi terület kezdetben a virág- és dísznövény kiskereskedelem volt, melyet 1 bérelt üzletben folytattunk.Az évek múlásával egyre jelentõsebb és nívósabb megrendeléseket kapott a Bt. mind magánszemélyektõl mind cégektõl, intézményektõl (kiemelt temetések).2002-tõl a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt-vel szerzõdve kegyeleti készítmények elkészítésében, szállításában vett részt aktívan és eredményesen. 2008 nyár közbeszerzési pályázat elnyerése, egy minimum öt éves munka kezdete. Szakképzett és elismert virágkötõk és kertészek várják a kedves megrendelõket, hozzátartozókat.

Kegyeleti termékeink
Urnadíszek

Az elnevezés is utal arra, hogy csak urnás, hamvasztásos temetésnél lehet igény ezekre a díszekre. Közvetlenül az urna és/vagy az urnatartó díszítésérõl van szó.A virágdísz lehet füzér jellegû, mely azt jelenti, hogy egy vékony virágfonat körbeöleli magát az urnát. Ezt inkább az apróbb fejû virágokból célszerû rendelni.
Az urna közvetlen díszítésének másik módja, ha tálba -tüzõhabba- helyezzük el a különbözõ növényeket. Ezt a tálat tehetjük az urna elé, de még a tetejére is. (csak lapos urnára) Igény szerint szalagot is lehet rá tenni.

Koporsódíszek

????????????????????????????????????

Koporsós temetéseknél gyakori igény, hogy a koporsó tetejére virágdíszkerüljön.Ez a készítmény szintén váz nélkül, fenyõ alappal, vagy tálcára, tüzöhabbal készül. A virágok mennyisége az 5-10 száltól akár a 120-150 szálig is elmehet.Igény szerint szalagot is lehet rá tenni.

Sírcsokrok

Megemlékezéseken, a kegyelet kifejezésére a távolabbi hozzátartozók, rokonok, barátok, sírcsokorral is méltóan kifejezhetik a részvétüket a családnak.
A sírcsokor mindenféle váz nélkül, fenyõ alapra készül. Mérete hasonló a moha koszorúhoz, csak alakra ez inkább hosszúkás, nyújtott forma. Igény szerint 5-15 szál virág szükséges és elégséges az elkészítéséhez.

Koszorúk
Domkoszorúk allokoszoru_feketerozsabt
Állókoszorúk
Görögkoszorúk
Babérkoszorúk

További információk és képek a www.koszorucentrum.hu webáruház

Elérhetõségeink

Fekete Rózsa Bt. (2120. Dunakeszi, Tulipán u. 23.)
Adószám:24474346-213
OTP Bank : 11704007-20120519
www.feketerozsa.hu
www.koszorucentrum.hu
Központi üzletünk:
1086. Budapest, Fiumei út 16.
Tel: +36-70-609-54-19
Mobil: +36-20-9603-732
Fax: +36-70-900-66-47

1470Fekete Rózsa Bt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .