Szolgáltatás urna hazavitellel

A rendkívüli állapotra való tekintettel, szeretnénk megkönnyíteni a családok helyzetét temetési ügyintézéssel kapcsolatban. Erről tájékoztatást adunk az alábbi telefonszámokon: 06-1-322 2606 06-1-210 0811 06-30-921 9656

Vállalkozásunk 2004 óta foglalkozik temetkezéssel és a köré csoportosuló szolgáltatásokkal. Urnás temetés urna hazavitellel szolgáltatásunkkal a legolcsóbbak közé tartozunk.

Azt a hitvallást képviseljük, hogy megbízóink szeretteinek végső nyugalmához az elengedhetetlen méltó, szép temetést biztosítsunk. Munkánk során megismerjük s megértsük a hozzátartozók fájdalmát, ezért szeretnénk minél jobban megkönnyíteni gyászukat.

Cégünk fő profilja a temetések és a hozzájuk kapcsolódó kegyeleti szolgáltatások teljes körű biztosítása, szervezése, lebonyolítása. Ez alatt a néhány év alatt sikerült elérnünk, hogy Budapesten már a nagyobb temetkezési vállalkozók közé sorolnak bennünket.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk levenni a temettetők válláról a sok szervezéssel, adminisztrációval járó terheket, és biztosítjuk, hogy békében és kellő meghittséggel tudjanak búcsút venni szeretteiktől. Szolgáltatásaink magas színvonalát biztosítja etikai kódexünk, amelyet munkavállalóinknak be kell tartania.

Amennyiben megrendelőinknek az etikai szabályok betartásával kapcsolatban jogos reklamációja merül fel, a Elmúlás 2004 Kft. vezetőjénél tehet panaszt a     06-30-921 9656     telefonszámon. Törekszünk a különböző megrendelői igények minél magasabb színvonalú kiszolgálására. A megrendelői igényekhez maximális rugalmassággal alkalmazkodunk.

24250Szolgáltatás urna hazavitellel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .