Akkor most vállalja, vagy nem vállalja?

Az Új Köztemetőben, ami Budapest legnagyobb temetője már nem lehetséges megrendelni a sírgondozást, családon belül kell megoldani számolt be a Telex. A Budapesti Temetkezési Intézet közleménye szerint a szolgáltatás létezik, csak technikai okokból kifolyólag korlátozottan elérhető.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. elmondása szerint ennek a helyzetnek a kialakulása az önkormányzati díjstopra vezethető vissza, ami kimondja, hogy a helyi önkormányzatok vagy az általuk fenntartott szervezetek, gazdasági társaságok nem emelhetik meg a szolgáltatásaik eddigi díját és útdíjat se vezethetnek be.

Erről a BTI Rt. a saját honlapján a következőket írja:

A szolgáltatás technikai okok miatt jelenleg korlátozottan elérhető.

Kérjük mielőtt befáradna a temetőbe, vagy ajánlatot kérne, vegye fel a kapcsolatot az illetékes temetővel.

Megértésüket köszönjük!


A BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divíziója vállalja a különböző típusú sírok – hantos, hant nélküli, kőszegélyes, stb. – felületének idényvirágokkal (tavaszi, nyári, őszi) történő beültetését és rendszeres ápolását, gaztalanítását, havonta illetve az egész sírgondozási szezonban.

A sírok gondozását helyreállítását és ápolását kertész szakemberek közreműködésével és felügyeletével végezzük Budapest összes köztemetőjében.

A BTI több évtizedes tapasztalattal rendelkezik sírok igényes és szakszerű ápolásában. A szolgáltatást, minden temetésfelvételi irodában meg lehet rendelni.

Akkor most?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .