Elhunyt utáni fertőtlenítés

Arold Péter

Egy új szolgáltatás kezd kibontakozni, amely az elhunytak utáni fertőtlenítésre, illetve ingatlan takarításra épül. Én személyesen is részt vettem ilyen irányú munkában és mondhatom, erős gyomor és megfelelő felszerelés szükségeltetik hozzá.

Olykor sajnos, csak hetek múltán fedezik fel az elhunytat a lakásban, mert vagy nincs hozzátartozója, vagy talán eleve nem sokat mozgott a lakásán kívül, ezért nem feltűnő, hogy már régóta nem látták. Ilyenkor általában az eltelt idővel kialakul az elhunyt körüli félreértelmezhetetlen szag ami arra utal, hogy valami nincs rendben a lakáson belül. Sok esetben önkormányzati lakásokban történik meg az eset, ilyenkor hozzátartozó nem lévén, a hivatalnak kell a munkát elvégeztetnie, vagy jobb esetben megrendelnie. Természetesen a vállalkozás magánszemélyek részére is elérhető.

A cég speciális takarításra szakosodott, amelynek keretében vállalják lakások és családi házak elhunytak utáni fertőtlenítését, takarítását, lomtalanítását. Szakképzett kollégáik munkájukat minden esetben a fertőzésveszélynek ellenálló védőfelszerelésben végzik. A fertőtlenítési eljárás során  ózonos kezelést, illetve hidegködös nanotechnológiás fertőtlenítést alkalmaznak. Megrendelés előtt, az elhalálozás helyszínét felmérik és javaslatot tesznek az elvégzendő feladatok tekintetében.

Amennyiben ajánlatot szeretnének kérni ezen a hivatkozáson megtehetik, vagy közvetlen telefonon is érdeklődhetnek a következő számon: 06 70 624 23 73

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .