A pályán érte a halál

Csorna — Van-e annál fájdalmasabb, amikor a szerelmünket, életünk értelmét a szemünk láttára veszítjük el? Az egyik pillanatban még minden a legnagyobb rendben, aztán a következő másodpercben bekövetkezik a szörnyű vég… Nagyon nehéz, szinte lehetetlen megérteni és elfogadni Sipőcz Tamás (†28) tragédiáját.
A Csorna focistája vasárnap délelőtt még az esküvőjét tervezgette, boldog volt, néhány órával később viszont pillanatok alatt szertefoszlottak a csodálatos álmok. A sportoló magatehetetlenül esett össze a Lébény elleni megyei bajnoki meccsen. Megállt a szíve.

Még megdöbbentőbb a történet, ha hozzátesszük, hogy menyasszonyának, aki minden mérkőzésén ott szurkolt neki a pálya szélén, végig kellett néznie a borzasztó jeleneteket… A szerencsétlenül járt futballistáért mindent megtettek a mentősök, akik öt-hat percen belül megérkeztek a helyszínre, s még a pályán újraélesztették a fiatalembert. Akkor még mindenki reménykedett…
Igyekeztek stabilizálni az állapotát, betették a mentőkocsiba, de a jármű nem tudott elindulni. Ismét újraélesztésre volt szükség. Körülbelül negyven-ötven percig küzdött Sipőczért az orvos, de hiába. Ott hunyt el, ahol a legjobban érezte magát: a futballpályán…

A labdarúgó a jövő nyáron házasodott volna össze menyasszonyával, a pár már a nagy nap időpontját is kitűzte. Kerestük a sportoló kedvesét, ám a tragédia és a gyász miatt – érthető módon – képtelen volt nyilatkozni lapunknak.

– Bennünket is lesújtott Tamás halálának a híre, hiszen soha semmilyen problémája nem volt az egészségével – mesélte a könnyeivel küszködve Takács Lajos, a Répcementi SE elnöke. Sipőcz öt idényt töltött el a klubnál, idén szerződött Csornára. – Felfoghatatlan, hogy egy huszonnyolc éves fiatalemberrel ilyen szörnyűség történhet. A menyasszonyával egy évvel ezelőtt vásárolta meg álmai otthonát, egy közös családi házat. Amellett, hogy jövőre mondták volna ki a boldogító igent, már a családalapítást is tervezték. Csendes, mosolygós, tisztelettudó és végtelenül segítőkész ember volt, mindenben számíthattam rá.

Megemlékezést tartanak

A Csornai Sportegyesület hivatalos honlapján őszinte részvétét fejezte ki a sportoló családjának, hozzátartozóinak. Korábbi együttese pedig gyertyagyújtást szervez. Az eseményre ma 18 órakor kerül sor a dénesfai focipályán. A klub kérése, hogy a részvétnyilvánítók gyertyát és mécsest hozzanak magukkal.

Forrás: blikk.hu

7600A pályán érte a halál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .