Elhunyt Grespik László

A hírt, Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője tudatta az ismerősökkel.

Grespik László igazi botrányhős volt. Egyszer például élő egyenes adásban kenyérrel dobálta meg a Nap-kelte című hírműsor riportereit.

Budapest, 2001. szeptember 17. A Budai Központi Kerületi Bíróság bûncselekmény hiányában elsõfokú ítéletében felmentette Havas Henriket, Hernádi Juditot és Verebes Istvánt, az RTL Klub Heti Hetes címû mûsorának szereplõit a Grespik László, a Fõvárosi Közigazgatási Hivatal vezetõje által indított becsületsértési ügyben. A képen, elõtérben jobbról: Grespik László felperes beszél, háttérben balról: Verebes István, Hernádi Judit és Havas Henrik, a három alperes.  MTI Fotó: Tóth Gyula

Grespik László 11 évig ügyvédként dolgozott, majd később a Fővárosi Közigazgatási Hivatal vezetője lett. Sokszor vált közbeszéd tárgyává vitatható nyilatkozataival, médiaszerepléseivel. 2001-ben beperelte a Heti Hetest, mert az adásban „lehülyézték.” A pert akkor elvesztette.

Azóta ügyvédként tevékenykedett, és több könyvet is kiadott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .